ISO 27001:2013

Με γνώμονα την πλήρη εξυπηρέτηση των αναγκών και την ανταπόκριση στις προσδοκίες των πελατών της και την τελική ικανοποίησή τους, το σύνολο των δραστηριοτήτων της ΓΕΩΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΑΕΜΓΕ διαπνέεται από την συστηματική βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία διασφαλίζει την άριστη λειτουργική κατάσταση των εγκαταστάσεων της και την υψηλή ποιότητα των αποτελεσμάτων των έργων, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια των πληροφοριών. Με στόχο τη διατήρηση της ποιότητας των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και των υψηλών προτύπων ανταγωνιστικότητας, η διοίκηση της εταιρείας επενδύει στην συνεχή βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πληροφοριών που διαχειρίζεται και εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών κατά το πρότυπο ISO/IEC 27001:2013 - με στοιχεία που
επιτρέπουν την αυτοαξιολόγηση και τη βελτίωση.

Για την διασφάλιση της ασφαλούς ανταλλαγής πληροφοριών ο φορέας εστιάζει στην ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών με:

[1] Την θέσπιση κανόνων για την διακίνηση, την διάθεση, την αποθήκευση και την πρόσβαση τους που αποτελούν κεκτημένο του συνόλου των εργαζομένων και υποστηρίζονται από κατάλληλη υποδομή (HW & SW).
[2] Τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη Σχεδίων Αντιμετώπισης Απειλών και Επιχειρηματικής
συνέχειας για την πλήρη αποφυγή συμβάντων ασφάλειας που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την Εταιρεία και την λειτουργία της έδρας της.

Η ΓΕΩΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΑΕΜΓΕ αναγνωρίζοντας σαν βασικά στοιχεία της Ασφάλειας Πληροφοριών:

[1] την πλήρη συμμόρφωση με τους Νόμους και τις απαιτήσεις που προέρχονται από Συμβάσεις,
[2] την επιμόρφωση του προσωπικού σε θέματα Ασφάλειας πληροφοριών, και
[3] την εξασφάλιση της Επιχειρηματικής Συνέχειας

Με στόχο τη διατήρηση της ποιότητας των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και των υψηλών προτύπων ανταγωνιστικότητας, η διοίκηση της εταιρείας επενδύει στην συνεχή βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πληροφοριών που διαχειρίζεται και εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών κατά το πρότυπο ISO/IEC 27001:2013.

Η εφαρμογή του συστήματος εγγυάται την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών με:

  1. Την θέσπιση κανόνων για την διακίνηση, την διάθεση και την αποθήκευση των πληροφοριών καθώς και την πρόσβαση των εργαζομένων που υποστηρίζονται από κατάλληλη υποδομή (HW & SW).
  2. Τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη Σχεδίων Αντιμετώπισης Απειλών και Επιχειρηματικής συνέχειας για την πλήρη αποφυγή συμβάντων ασφάλειας που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την Εταιρεία και την λειτουργία της έδρας της

Η ΓΕΩΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΑΕΜΓΕ αναγνωρίζει σαν βασικά στοιχεία της Ασφάλειας Πληροφοριών:

  1. την πλήρη συμμόρφωση με τους Νόμους και τις απαιτήσεις που προέρχονται από Συμβάσεις,
  2. την  επιμόρφωση του προσωπικού σε θέματα Ασφάλειας πληροφοριών, και
  3. την εξασφάλιση της Επιχειρηματικής Συνέχειας  

Με στόχο την ασφαλή και εμπιστευτική διαχείριση των πληροφοριών και των δεδομένων των πελατών της, η εταιρεία έχει θέσει τους ακόλουθους αντικειμενικούς σκοπούς, τους οποίους παρακολουθεί (απόδοση, λειτουργία) μέσα από ένα πλέγμα διεργασιών και ενεργειών, σύμφωνα με τις πρόνοιες του προτύπου (ISO/IEC 27001:2013) και σε συνδυασμό με το εφαρμοζόμενο (πιστοποιημένο κατά το πρότυπο ISO 9001:2015) Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας:

  • Τη βελτίωση της διαχείρισης των, σχετικών με την ασφάλεια πληροφοριών, κινδύνων
  • Την αποφυγή καταστάσεων με νομικές επιπτώσεις για την εταιρεία
  • Τη αποτελεσματική διαχείριση συμβάντων και τον αποκλεισμό επανεμφάνισής των
  • Την αύξηση της εγρήγορσης του προσωπικού
  • Την διαμόρφωση ενιαίου πλαισίου για την ασφάλεια των πληροφοριών